ورود

سبد خرید

86454534

565434

ورود

آخرین مطالب مجله بارجیل

چطور می‌تونیم کمکت کنیم؟

آخرین مطالب مجله بارجیل

اجیل
hasti
بادام

آجیل‌های حاوی ویتامین b12 را بشناسید ویتامین b12 در حفظ سلامت سیستم عصبی و تولید گلبول‌های قرمز نقش بسیار مهمی دارد. از همین رو خوردن

ادامه مطلب »
اجیل
hasti

آجیل های مفید برای کلیه را بشناسید بیماری کلیوی مشکل رایجی است که میلیون‌ها نفر در جهان درگیر آن هستند. از همین رو مصرف مواد

ادامه مطلب »
اجیل
hasti

خواص گردو برای زنان را بشناسید به صورت خلاصه اگر بخواهیم بیان کنیم، خواص گردو برای زنان شامل تقویت استخوان، بهبود عملکرد مغز، افزایش سلامت قلب و…

ادامه مطلب »
اجیل
hasti
آخرین مطالب مجله بارجیل

خواص بادام زمینی برای استخوان چیست؟ خواص بادام زمینی برای استخوان باعث می‌شود تا همواره استخوان‌ها تقویت شده و خطر ابتلا به برخی از مشکلات مانند

ادامه مطلب »
دسته‌بندی نشده
hasti
اجیل شب عید با ما

آجیل به مخلوطی از مغزها و میوه‌های خشک گفته می‌شود که به عنوان یک میان وعده مغذی و پرطرفدار شناخته می‌شود. ترکیبات آجیل می‌تواند متنوع

ادامه مطلب »
پشتبانی 08767542

خواص بادام زمینی برای استخوان چیست؟

خواص بادام زمینی برای استخوان باعث می‌شود تا همواره استخوان‌ها تقویت شده و خطر ابتلا به برخی از مشکلات مانند پوکی‌استخوان نیز کاهش پیدا کند. این نکته به دلیل وجود برخی از مواد مغذی مانند منگنز، کلسیم، فسفر و زینک موجود در بادام‌زمینی اتفاق می‌افتد. در این مقاله از بارجیل ما به طور کامل دلایل مفید بودن بادام زمینی برای استخوان‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم. با ما همراه باشید.

خواص بادام زمینی برای پوکی استخوان

فهرست مطالب

فواید بادام زمینی برای استخوان چیست؟

بادام زمینی به دلیل داشتن برخی از مواد مغذی مانند فسفر، منگنز، کلسیم و زینک برای استخوان‌ها مفید است. نکته‌ای که در واقع باید افراد با افزایش سن به آن بسیار توجه کنند. حال در ادامه می‌توانید مشاهده کنید که چگونه مواد مغذی موجود در بادام زمینی می‌تواند بر استخوان‌ها تأثیر بگذارد.

منگنز بادام زمینی برای استخوان

منگنز موجود در بادام زمینی باعث می‌شود که کلاژن و گلیکوزآمینوگلیکان تولید شود. دو ماده‌ای که به شدت برای حفظ ساختار استخوان‌ها بسیار مهم هستند. همچنین آنزیم‌های آنتی اکسیدانی موجود در منگنز بادام زمینی باعث می‌شود خطر ایجاد استرس اکسیداتیو در استخوان کاهش یابد.

آجیل های مفید برای کلیه را بشناسید

بیماری کلیوی مشکل رایجی است که میلیون‌ها نفر در جهان درگیر آن هستند. از همین رو مصرف مواد خوراکی که بتواند در برابر این بیماری مفید باشد و به طور کلی به عنوان پیشگیری نسبت به مشکلات کلیوی مصرف شوند، بسیار اهمیت دارد. یکی از مواد خوراکی ارزشمند و مفید در برابر مشکلات کلیوی، آجیل‌ها هستند. اما آیا آجیل‌ها فقط برای کلیه مفید هستند یا می‌توانند به آن‌ها آسیب نیز برسانند؟ در این مقاله از بارجیل با ما همراه باشید تا با آجیل های مفید برای کلیه آشنا شوید و پاسخ سؤالی که مطرح کردیم را دریافت کنید.

آجیل برای کلیه

فهرست مطالب

چرا آجیل ها برای کلیه مفید هستند؟

برخی از مواد مغذی موجود در آجیل‌ها باعث می‌شود تا سلامت کلیه افزایش یابد. در واقع همین مواد مغذی باعث می‌شود که در مجموع بگوییم که آجیل برای کلیه مفید است. از جمله این مواد مغذی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

آنتی اکسیدان آجیل برای کلیه

آجیل‌ها سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌هایی مانند ویتامین E هستند که در مبارزه با التهابات کلیوی و استرس اکسیداتیو کلیه نقش مؤثری ایفا می‌کنند. در واقع استرس اکسیداتیو کلیه باعث اختلال در عملکرد این عضو مهم شده و در نهایت می‌تواند موجب این شود که ما به دیالیز نیاز داشته باشیم. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کلیه دقیقاً با چنین مشکلی مبارزه می‌کنند.

ترکیبات ضد التهابی موجود در آجیل برای کلیه

آجیل‌ها حاوی مقادیر زیادی از استرول‌های گیاهی و دیگر مواد مغذی مخصوص مبارزه با التهابات هستند. این مواد مغذی به‌طورکلی در مقابله با مشکلات و التهابات کلیوی اثر مثبت دارند. به همین دلیل ما در مجموعه بارجیل پیشنهاد می‌کنیم که مصرف آجیل را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.

کنترل فشار خون با مصرف آجیل برای کلیه

فشار خون بالا می‌تواند موجب آسیب رساندن بر رگ‌های خونی کلیه شده و در مجموع باعث کاهش توانایی این عضو مهم بدن شود. آجیل‌ها به دلیل داشتن پتاسیم، سدیم و چربی‌های سالم امگا 3 می‌توانند فشار خون را تنظیم کرده و بدین ترتیب مانع از ایجاد آسیب به کلیه شوند.

کنترل دیابت با مصرف آجیل برای کلیه

قند خون بالا و به طور کلی دیابت باعث می‌شود که کارکرد کلیه‌ها در فیلتر کردن مواد مغذی و سموم دچار اختلال شده و در نهایت کلیه‌ها آسیب ببینند. در این زمینه نیز خرید آجیل و مغزها می‌تواند اهمیت داشته باشد. زیرا  فیبر موجود در آجیل‌ها منجر به ایجاد احساس سیری می‌شود و تمایل انسان برای خوردن مواد قندی را کاهش می‌دهد.

آجیل‌های حاوی ویتامین b12 را بشناسید

ویتامین b12 در حفظ سلامت سیستم عصبی و تولید گلبول‌های قرمز نقش بسیار مهمی دارد. از همین رو خوردن مواد غذایی که دارای این نوع از ویتامین است بسیار اهمیت دارد. اما آیا آجیل‌ها منبع مناسبی برای تأمین ویتامین B12 هستند؟ در مجموع باید بگوییم که مقدار بسیار کمی از این ویتامین در آجیل‌ها وجود دارد و منابع حیوانی مانند گوشت، تخم مرغ، ماهی و… بهتر می‌تواند نیاز شما را برطرف کند. با این حال در این مقاله از بارجیل نیز ما به آجیل‌های حاوی ویتامین b12 اشاره می‌کنیم که می‌تواند این ویتامین را تا حد کمی در بدن شما تأمین کنند. با ما همراه باشید.

آجیل حاوی ویتامین b12

فهرست مطالب

با ویتامین b12 آشنا شوید

پیش از معرفی خشکبارهای حاوی ویتامین b12، خوب است اندکی با این ویتامین آشنا شویم. ویتامین b12 از جمله ویتامین‌هایی است که وجود آن در بدن ما بسیار ضروری است. این ویتامین بیشتر در گوشت و سایر محصولات لبنی وجود داشته و معمولاً آجیل‌ها مقدار کمی از ویتامین b12 را دارا هستند. در واقع با داشتن ویتامین b12، فواید زیر به بدن شما منتقل می‌شود.

چه آجیل‌هایی ویتامین b12 دارند؟

در طول روز به طور میانگین از 0.5 تا 3 میکروگرم ویتامین b12 نیاز دارید. این مقدار با توجه به سن و جنسیت متفاوت است. از همین رو خوردن آجیل هایی که در ادامه معرفی می کنیم می تواند میزان کمی از ویتامین b12 روزانه شما را تامین کند. به طور کلی می توان گفت که آجیل های حاوی ویتامین b12 شامل موارد زیر هستند.

بادام درختی

خرید بادام درختی می‌تواند به صورت تقریبی بین 0.5 تا 0.8 میکروگرم ویتامین b12 دارد که این میزان نمی‌تواند تمامی ویتامین مورد نیاز شما را تأمین کند. اگرچه برخی از منابع نیز ذکر می‌کنند بادام به طور کلی فاقد این نوع از ویتامین است. علاوه بر ویتامین b12، بادام خواص فراوان دیگری مانند پتاسیم، چربی سالم، پروتئین و کربوهیدرات دارد. برای این که درباره خواص این آجیل مفید بدانید پیشنهاد می‌کنیم که مقاله فواید بادام را مطالعه کنید.

قند پسته چقدر است؟ آیا برای دیابت ضرر دارد؟

در پاسخ به سوال قند پسته چقدر است باید گفت که میزان قند پسته در هر 100 گرم پسته 8 گرم است. اما این مقدار از قند موجود در پسته برای افراد دیابتی خطرناک است یا خیر؟ با بارجیل همراه باشید تا پاسخ این سؤال را دریافت کنید. همچنین در ادامه آجیل‌های مناسب برای افراد دیابتی را ذکر می‌کنیم. با ما همراه باشید.

مقدار قند پسته

فهرست مطالب

پسته چقدر قند دارد؟

همان طور که بیان کردیم، میزان قند پسته تازه در هر 100 گرم، 8 گرم است. اگرچه در بین آجیل و مغزها، پسته جزء آجیل‌های با بیشترین میزان قند است اما باید ذکر کرد که این میزان از قند نیز بسیار ناچیز است. در نتیجه عموماً خوردن آن در طول روز نمی‌تواند ضرری برای افراد مبتلا به دیابت داشته باشد. با این حال شرایط قند هر شخصی با شخص دیگر متفاوت است. در نتیجه بهتر است پیش از مصرف پسته نیز با پزشک متخصص مشورت کنید. به جز قند پایین، پسته فواید دیگری نیز دارد که می‌توانید در مقاله خواص پسته با آن‌ها آشنا شوید.

چرا پسته برای افراد دارای دیابت مفید است؟

حال که با میزان قند پسته خام آشنا شدیم و دانستیم که برای افراد دارای دیابتی ضرری ندارد می‌خواهیم به این نکته بپردازیم که چرا اصولاً پسته برای افراد دارای دیابت مفید است. در واقع خواص موجود در پسته که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم باعث می‌شود که پسته برای افراد دارای دیابت مفید باشد. از جمله این فواید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

فیبر بالا در پسته

به طور کلی بر اساس نوع جنسیت و سن، ما در طول روز به 20 تا 40 گرم فیبر نیاز داریم. میزان فیبر موجود در هر 100 گرم پسته نیز 10 گرم است. این میزان از فیبر بالا باعث می‌شود که به افراد دارای دیابت احساس سیری بیشتری دست بدهد و با کند شدن روند هضم پسته‌ها، تمایل آن‌ها به خوردن مواد و خوراکی‌های قندی کاهش میابد. از همین رو می‌توان گفت که خرید پسته و خوردن آن برای افراد دارای دیابت گزینه مفیدی است.

شاخص گلیسمی پایین پسته

شاخص گلیسمی در واقع گلوکز موجود در مواد غذایی را می‌سنجد که در کوتاه مدت می‌توانند قند خون را به میزان زیادی افزایش داده و در پی آن، مقدار زیادی انسولین در بدن آزاد می‌گردد. در این شاخص گلوکز و قند موجود در مواد غذایی را از 1 تا 100 درجه بندی می‌کنند. واضح است که هر چه قدر میزان این شاخص بالا باشد می‌توان نتیجه گرفت که خوراکی مورد نظر برای فرد دارای دیابت مناسب نیست.

خوشبختانه پسته از جمله آجیل‌هایی محسوب می‌شود که شاخص گلیسمی پایینی داشته و میزان آن 28 است. از همین رو می‌توان نتیجه گرفت که قند پسته تازه نمی‌تواند آسیبی به افراد دارای دیابت برساند. فارغ از قند خون بالا، پسته گزینه مناسبی برای افرادی است که همواره مشکل فشار خون دارند. برای دانستن درباره دلایل مفید بودن پسته برای افراد دارای فشار خون می‌توانید مقاله تنظیم فشار خون با پسته خام را مطالعه کنید.

میزان پروتئین مناسب پسته

مقدار پروتئین در هر 100 گرم پسته، 20 گرم است. به طور میانگین می توان گفت که در طول روز شما به حداقل 100 گرم پروتئین نیاز دارید. در نتیجه پسته می تواند حدود یک پنجم نیاز شما را تامین کند. در مجموع نیز می توان گفت که پروتئین روزانه نیز در کنار فیبر می تواند احساس سیری بیشتری را منتقل کند. در نتیجه میزان پروتئین پسته باعث می شود که خرید پسته احمد آقایی خام اعلی و خوردن آن در طول روز در کنار سایر مواد غذایی پروتئین دار را به افراد دارای دیابت پیشنهاد کنیم.

قند پسته تازه

سایر مواد مغذی پسته

علاوه بر مواردی که مطرح کردیم، ویتامین‌های موجود در پسته مانند ویتامین E، ویتامین A و ویتامین D در کنار پتاسیم و منیزیم در کنترل قند خون اثر مثبتی دارد. از همین رو مجموعه بارجیل به افراد دارای قند خون بالا پیشنهاد می‌کند که پسته را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.

آجیل مناسب برای افراد دیابتی

در مجموع اکثر آجیل‌ها دارای میزان قند پایینی هستند. با این حال باید گفت که در بین آجیل‌های گوناگون، خرید آجیل‌های برزیلی مانند خرید مغز بادام برزیلی خام گزینه بسیار مناسبی است. زیرا در مجموع آجیل‌های برزیلی میزان قند پایینی دارند. به طور میانگین می‌توان گفت که آجیل‌های برزیلی دارای 2.1 گرم در هر 100 گرم آجیل است. در مجموع نیز توصیه می‌کنیم اگر دیابت دارید، پسته و آجیل‌ها را به صورت خام مصرف کنید. زیرا آجیل‌های شور نمی‌تواند چندان مناسب باشد. علاوه بر آجیل‌های برزیلی، سایر آجیل‌هایی که می‌تواند برای افراد دارای دیابت مفید باشد شامل موارد زیر است.

آیا خوردن گردو در شب مفید است یا ضرر دارد؟

خوردن گردو در شب می‌تواند باعث بهبود در خواب شب شود. با این حال برخی از منابع نیز اشاره به این دارند که مصرف گردو در شب می‌تواند عوارضی را به همراه داشته باشد. با بارجیل همراه باشید تا به طور کامل با خواص و عوارض مصرف  گردو در شب آشنا شوید. همچنین در انتها نیز به خواص مصرف گردو در شب با سایر مواد غذایی اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید

خواص گردو برای زنان را بشناسید

به صورت خلاصه اگر بخواهیم بیان کنیم، خواص گردو برای زنان شامل تقویت استخوان، بهبود عملکرد مغز، افزایش سلامت قلب و… می‌شود. در این مقاله از بارجیل ابتدا با 13 فایده گردو برای خانم‌ها آشنا خواهید شد. همچنین به این نکته اشاره می‌کنیم که به جز مصرف خام گردو، این آجیل مفید را با چه خوراکی‌هایی می‌توانید میل کنید. در پایان نیز به خواص گردو در دوران بارداری اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

گردو برای زنان

فهرست مطالب

ارزش غذایی گردو

پیش از نام بردن خواص گردو برای زنان، بهتر است با ارزش غذایی موجود در گردو آشنا شوید. در واقع هر 100 گرم گردو دارای ارزش غذایی زیر است.

نام ماده مغذیارزش ماده مغذی (در هر 100 گرم گردو)مزایا
پروتئین15.2 گرممناسب برای رشد و ریکاوری عضلات
کربوهیدرات13.7 گرمتأمین انرژی مورد نیاز
فیبر6.7 گرمتأثیر مثبت در هضم غذا و جلوگیری از یبوست
چربی سالم65.2 گرمفراهم کردن اسیدهای چرب ضروری برای بدن به همراه انرژی مورد نیاز
امگا 39.08 گرمکاهش التهاب و تأثیر مثبت بر سلامت قلب
کلسیم98 میلی گرمتقویت استخوان‌ها و دندان‌ها
منیزیم158 میلی گرمتأثیر مثبت بر عضلات و سیستم عصبی
فسفر346 میلی گرمتأثیر مثبت بر تقویت استخوان‌ها و سلامت قلب
پتاسیم441 میلی گرمتأثیر مثبت بر سلامت قلب
ویتامین E0.7 میلی گرمتأثیر مثبت بر سلامت پوست و مو

1.    خواص گردو برای سلامت قلب زنان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *