
آجیل به مخلوطی از مغزها و میوههای خشک گفته میشود که به عنوان یک میان وعده مغذی و پرطرفدار شناخته میشود. ترکیبات آجیل میتواند متنوع باشد و به سلیقه افراد بستگی دارد، اما به طور کلی شامل مغزهایی مانند پسته، بادام، فندق، گردو، بادام هندی و میوههای خشکی مانند کشمش، توت خشک و انجیر خشک است. ضمن آنکه آجیل منبعی غنی از پروتئین، چربیهای سالم، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. به همین دلیل نیز مصرف آن توسط متخصصان بسیار توصیه میشود. چنانچه دوست دارید از خواص آجیل برخوردار شوید، ضروری است مصرف آجیل را در برنامه غذایی خود جای دهید.
فواید مصرف روزانه آجیل برای سلامتی
با مصرف کنترل شده آجیل و مغزهای مفیدی نظیر گردو، پسته، بادام، فندوق و … می توانید از ارزش غذایی بی نظیر انواع آجیل ها و فواید متعدد آن برای سلامتی بهره مند شوید. برخی از مهمترین خواص دارویی آجیل ها عبارتند از:
- افزلیش و تقویت حافظه
- تقویت سیستم قلبی و عروقی
- درمان کم خونی
- تقویت کننده سیستم ایمنی
- مناسب انواع رژیم های لاغری
- کنترل فشار خون، چربی و قند خون
- تامین فیبر مورد نیاز بدن
- تامین مواد معدنی مورد نیاز بدن
- کاهش ریسک ابتلا به سرطان
- کمک به شادابی پوست
- تقویت موها
- تامین انرژی مورد نیاز بدن
مطلب پیشنهادی: ترفندهای رشد سریع مو
ارزش غذایی آجیل در هر 100 گرم
آجیل برای چی خوبه ؟ مغزهای تشکیل دهنده آجیل دارای مواد معدنی و مغزی فراوانی هستند که خواص آجیل را دو چندان میکند. در جدول زیر به بررسی ارزش غذایی آجیل در هر 100 گرم خواهیم پرداخت.




